avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ocupare post cu contract perioada nedeterminata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ocupare post cu contract perioada nedeterminata

daca unui salariat cu studii superioare, analist IA i s-a desfiintat postul si se afla in preaviz, dar in institutie se afla un post de referent spec gr II, acest analist il poate ocupa, chiar daca este in preaviz?
Cum, prin interviu sau cu numire directa? tinand cont ca functia este mai mica. Postul de referent este suspendat in prezent, persoana respectiva lipseste un an.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 15:02, 10 Iulie 2011
Si promovarea se face prin examen.
Da,numai ca era vorba despre o redistribuire, care implica o retrogradare ,nu o promovare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot da in judecata institutia? aida19 aida19 Buna ziua! In 20 septembrie 2010 am primit preaviz, ca urmare a reorganizarii institutiei, adica s-au unit doua institutii si automat s-au redus si posturi. ... (vezi toată discuția)
Poate fi ocupat un post vacant pe perioada nedeterminata de catre un angajat pe perioada determinata prin redistribuire? LucianT LucianT Este vorba de un spital, posturile au aceeasi specialitate, acelasi nivel de studii si apartin de aceeasi structura (Laborator de analize medicale). Postul pe ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in munca pensionatul pensionatul Care este cadrul legal de incadrare a unui nou angajat cu contract de munca in sistemul bugetar? Este cazul unui administrator la cresa care nu are si nu a ... (vezi toată discuția)