avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acordul de mediu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acordul de mediu

Cat dureaza obtinerea Acordului de mediu tinand cont de procedura ? Dosarul complet este depus si inregistrat la 1 august 2008. Multumesc anticipat pt. raspuns. Dan
Cel mai recent răspuns: Ion Dutescu , Consilier juridic 19:58, 9 August 2008
Or ce regie s-au administratie de stat ,careia va adresati cu o cerere, are obligatia ca in maxim 30 de zile de la data inregistrarii cererii dumneavoastra sa va dea raspunsul .Mariiky

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghid fianatare energie alternativa mokus mokus Reprezint o societate comerciala si ma aflu in faza de intocmire a dosarului pentru finantarea programului de energie alternativa, respective energie ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de mediu ContSters380673 ContSters380673 Buna ziua! In anul 2009 am achizitionat un autoturism la mana a doua din Germania,pentru el platind taxa de mediu 3000 ron la administratia judeteana a ... (vezi toată discuția)
Depunere cerere infiintare ong la judecatorie sau prin posta? pajura11 pajura11 Salut - se pot depune cererea si actele (dosarul) pentru infiintarea unei asociatii si prin posta? Sau doar in persoana (sau prin imputernicit) la judecătoria ... (vezi toată discuția)