avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grupa de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grupa de munca

Buna ziua
Va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.
Sunt S.G.V (soldat gradat voluntar) angajat din 2004.As vrea sa stiu daca exista posibilitatea sa beneficiez(chiar daca implica o actiune in instanta) si eu de grupa de munca de care beneficiaza cadrele militare.Mentionez ca toti s.g.v am fost mintiti ca vom beneficia de aceasta grupa(ma refer la grupa de munca de care beneficiaza persoanele ambarcate) din anul 2006 de cand a intrat in vigoare statutul s.g.v. Va rog frumos sa ma ajutati cu aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:14, 9 Iulie 2011
Art. 18 din Legea nr. 384/2006 privind statutul soldatilor si gradatilor voluntari prevede la alin.2 texa I urmatoarele: Soldatii si gradatii voluntari beneficiaza de incadrarea in conditii deosebite, speciale si alte conditii a activitatii pe care o desfasoara sau a locului de munca unde lucreaza, conform legislatiei aplicabile cadrelor militare in activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara as dori sa stiu ce grupa de muncă primesc dacă ... Vivicaxxx Vivicaxxx Bună seara as dori sa stiu ce grupa de muncă primesc dacă am lucrat ca mac în mapn 7-8ani în acești ani.multumesc (vezi toată discuția)
Pensie militara agache viorel agache viorel daca am fost militar angajat pe baza de contract 14 ani si8luni beneficiez cumva de pensie militara sau ce avantaje avem ca am lucrat la fel sau mai greu decit ... (vezi toată discuția)
Concediu de studii Rusu F Rusu F Ca si militar angajat pe bază de contract ( SGV) AM dreptul la concediu de studii,daca urmez o facultate cu profil la zi!? Mulțumesc (vezi toată discuția)