avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna seara,am o fetita de 6 ani dintr-o relatie de concubinaj,de la nasterea fetitei ne-am despartit,in urma cu un an jumate am inaintat un proces de incredintare al minorului,am obtinut incredintarea ,deasemenea si pensia alimentara,dar paratul nu-mi plateste pensia alimentara,va rog sa ma indrunmati ce ar trebui sa fac mai departe...deci am decizia definitiva si irevocabila
Cel mai recent răspuns: adi_2010 , utilizator 09:37, 27 Noiembrie 2011
Megeti la Politie intrucat tatal fetitei daca nu a platiti pensia alimentara timp de 2 luni a savarsit infractiunea de abandon de familie. Cu hotararea judecatoreasca mergeti la un executor judecatoresc, i se va pune poprire pe salariu.
1.Depuneti plangere la politie pentru abandon de familie;

2.Depuneti cerere de executare silita la un executor judecatoresc.
subscriu la rasp de mai sus
pentru asta am nevoie de bani?trebuie sa platesc executorul sau ceva de genu"...
Da, veti plati executorul si....teoretic, banii trebuie sa ii recuperati odata cu pensiile restante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala alina_konya alina_konya Va rog sa-mi spuneti de ce acte sunt nevoie inafara de plangerea penala care am inteles ca se depune la tribunal deoarece am de recuperat pensia alimentara pe ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara koreh silvia koreh silvia As avea o rugaminte la dumneavoastra!Fostul concubin nu imi mai plateste pensia alimentara de cateva luni si m-am decis sa il chem in instanta,problema este ca ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere alinaciobanu alinaciobanu am fost casatorita in urma casatoriei a rezultat o minora ,in urma desfaceri casatoriei paratul trebuie sa plateasca pensie de intretinere minoreie ,dar nu ... (vezi toată discuția)