Buna seara,am o fetita de 6 ani dintr-o relatie de concubinaj,de la nasterea fetitei ne-am despartit,in urma cu un an jumate am inaintat un proces de incredintare al minorului,am obtinut incredintarea ,deasemenea si pensia alimentara,dar paratul nu-mi plateste pensia alimentara,va rog sa ma indrunmati ce ar trebui sa fac mai departe...deci am decizia definitiva si irevocabila
Megeti la Politie intrucat tatal fetitei daca nu a platiti pensia alimentara timp de 2 luni a savarsit infractiunea de abandon de familie. Cu hotararea judecatoreasca mergeti la un executor judecatoresc, i se va pune poprire pe salariu.
Da, veti plati executorul si....teoretic, banii trebuie sa ii recuperati odata cu pensiile restante.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Plangere penala
alina_konya
Va rog sa-mi spuneti de ce acte sunt nevoie inafara de plangerea penala care am inteles ca se depune la tribunal deoarece am de recuperat pensia alimentara pe ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
koreh silvia
As avea o rugaminte la dumneavoastra!Fostul concubin nu imi mai plateste pensia alimentara de cateva luni si m-am decis sa il chem in instanta,problema este ca ... (vezi toată discuția)