avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită s-a prescris executarea silita?
Discuție deschisă în Executare silită

s-a prescris executarea silita?

BUNA SEARA!In anul 2005,luna august am achizitionat de la un magazin obiecte electrocasnice,am platit cateva luni,apoi am ramas fara loc de munca si eu si sotul.Am primit cateva telefoane in care ne spuneau sa platim,apoi nu ne-a mai cautat nimeni.In data de 04.04.2008,am primit o comunicare de la un birou a unui executor judecatoresc in care ne soma la plata sumei de 5.585 reprezentand .debit,penalitati si cheltuieli de executare.Noi nu am reusit sa mai platim pentru ca nu si-a gasit decat el de munca si eu stau cu cei 2 copii.Din 2008 nu am mai primit nici un plic de la executor.S-a prescris datoria?Ar trebui sa ma interesez sa nu se fi marit datoria?Suma pentru bunuri a fost de 2,847.Ce ar fi bine sa fac?Va rog frumos sa imi raspundeti.MULTUMESC DIN SUFLET
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:16, 10 Iulie 2011
Este posibil sa fi operat prescriptia.
Ar trebui sa mearga un avocat la dosarul executorului pentru a se stii sigur.
Buna dimineata!Daca am adresa si numarul de telefon al executorului ar fi bine sa il contactez eu sau doar un avocat?MULTUMESC DIN SUFLET
Trebuie ca avocatul sa mearga personal sa vada dosarul.Astfel de probleme nu se rezolva prin telefon.Avocatul prezinta delegatia si executorul este obligat sa ii dea dosarul la studiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - refuz creditor prezentare documente MMalexa MMalexa Buna ziua.Am avut un credit in 2003 in val de 1630 ron ,in 2005 am platit suma de 725ron,plata anticipata fara sa stiu ca trebuia sa mai fac o cerere de ... (vezi toată discuția)
Doresc sa pun o intrebare :am avut in 2012 un credit ... reva reva Buna ziua,doresc sa pun o intrebare :am avut in 2012 un credit la Provident,pe care nu din 2013 nu l-am mai putut plati pe caz de boala (handicap).nu am primit ... (vezi toată discuția)
Comunicare executare silita skol skol BUNA ZIUA.In 2005 am luat in rate de la magazin electrocasnice,ultima rata era in 08.2009.La inceputul anului 2006 am ramas fara servici si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)