avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... despre actul notarial intocmit in cazul unui accident
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

despre actul notarial intocmit in cazul unui accident

dupa ce am avut un incident neplacut cu o masina din care a fost o persoana vatamata, m`am inteles cu victima la o suma de bani si am intocmit un act notarial pt suma pe care i`am dat`o....problema este urmatoarea...in acel act nu mi`am dat seama ca trebuie inclusa si spitalizarea si medicamentele si nu au fost trecute acolo ci doar cuantumul vatamarilor corporale suferite.in acel act se precizeaza ca nu se va mai constitui parte civila in proces..dar in cazul in care nu vrea sa mai recunoasca ca i`am cumparat medicamentele si platit spitalizarea imi mai poate face ceva?...
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:56, 10 Iulie 2011
daca a declarat in fata notarului ca nu se mai constituie parte civila - deci nu mai are alte pretentii fata de dvs - este suficient ca dosarul penal sa fie inchis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni Hyzny Hyzny Care este procedura de cercetare in cazul unui accident de masina pe trcerea de pietoni?Mai concret:O masina a lovit o doamna pe trecerea de pietoni,victima ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima AndreeaSim AndreeaSim Buna ziua, Conducand autoturismul, intr-o intersectie intentionam sa virez la stanga (mentionez ca aveam indicatorul cedeaza trecerea). Fiind incepatoare, ... (vezi toată discuția)
Termen constituire parte civila marianaragalie marianaragalie Va rog sa ma ajutati cu art din CPP in care se precizeaza termenul in care intru-un dosar penal o persoana se poate constitui parte civila. Multumesc (vezi toată discuția)