buna ziua
am fost lovit intr-o intersectie cu sens giratoriu.
am rezolvat cu actele la asigurator ,si m-a trimis intr-un service autorizat, cu care societatea avea contract.
din acte reiesea ca trebuia sa schimbe puntea din spate ,si alte reparatii la caroserie.
mentionez ca in urma constatarii puntea din spate era stramba.
mi-au inlocuit-o,sau asa a spus mecanicul de acolo,cert este faptul ca roata este tot stramba,poate un pic mai dreapta de cat in momentul in care am mers la acel service.
am fost in alt service autorizat,sa schimbe telescoapele din spate,crezand ca asta e cauza pentru care masina fuge de spate si nu este stabila,cu aceasta ocazie,am cerut mecanicului sa faca si directia ,
dar acesta m-ia spus ca nu are rost sa-mi ia banii, pt. ca se vede ca roata e stramba si ca masina nu are stabilitate si nici nu o sa aiba fara o reparatie corespunzatoare.
va rog daca se poate sa-mi spuneti ,ce mai pot face in acest moment,ca sa rezolv cu reparatia masinii.
va multumesc.
daca dosarul nu este inchis, puteti face o suplimentare. desi, din ce spuneti, este vorba de o reparatie necorespunzatoare facuta de primul service, deci garantia acordata de service ar trebui sa va scuteasca de cheltuieli suplimentare.
Daca ati mers la un service pe care vi l-au indicat asiguratorii atunci puteti sa-i implicati si pe ei in rezolvarea situatiei. Fiind in garantie dupa reparatie mergeti la sevice si cereti sa va faca o masuratoare a unghiurilor. E posibil ca sa fie deformata geanta, axul rotii care se poate inlocui sau chiar caroseria in zona de impact care sa duca la descentrarea rotilor una fata de cealalta si de aici instabilitatea in deplasare
Daca cei din service refuza sa va rezolve situatia puteti face o plangere la Oficiul pt Protectia Consumatorilor unde puteti atasa si o copie dupa masuratorile executate intr-un alt service, pt reparatie defectuoasa.
Intelegere amiabila
unlucky
Buna ziua,
Va rog sa-mi spune-ti, care este termenul pentru declararea accidentului catre asigurator in cazul in care se face intelegere amiabila.
De fapt ... (vezi toată discuția)