avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... HELP!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

HELP!

:-/Am nevoie urgenta de un model de contract de colaborare(Cab.Avocatura-Societate Comerciala).
Sunt "avariata" rau! :((
Help!!!
Pana maine!
Multumesc pentru solicitudine!

Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 23:42, 4 August 2008
CONTRACT DE COLABORARE Nr/Data

Prezentul contract se semneaza astazi _________ intre:

· ____________, domiciliat ________, CI _______ denumit in continuare Prestator

Si

· S.C. ______________ cu sediul in ________, reprezentata de _____________, denumita in continuare Beneficiar

I. OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul prezentului contract il reprezinta furnizarea de catre Prestator catre Beneficiar a serviciilor de consultanta specifice activitatii de ________

II. DURATA CONTRACTULUI

Contractul se incheie pentru o perioada de _____: incepe la data ______ si se incheie la data ______, perioada dintre cele doua date reprezentand perioada de desfasurare a contractului.

III. OBLIGATIILE PARTILOR

Prestatorul va asista Beneficiarul in vederea__________.


Beneficiarul va achita catre Prestator suma__________) platibili in lei la cursul zilei, reprezentand onorariu contract.

IV. INCETAREA CONTRACTULUI

Prezentul contract inceteaza la data de incheiere specificata la paragraful II.

Incetarea prezentului contract se mai poate realiza in perioada de desfasurare prevazuta la paragraful II, prin acordul scris al ambelor parti, situatie in care Prestatorului i se va deconta suma aferenta perioadei in care s-a desfasurat contractul.
Daca Beneficiarul doreste rezilierea contractului intre data semnarii acestuia si data de incepere specificata la paragraful II, el se oblige sa achite catre Prestator procentul de 10% din valoarea contractului _______reprezentand cheltuieli de deplasare.

V. DISPOZITII FINALE

Orice modificare a clauzelor contractului se va face cu acordul ambelor parti, fiind valabila numai in forma scrisa si semnata de reprezentantii autorizati.

Orice litigiu aparut in derularea acestui contract se va solutiona pe cale amiabila intre cele doua parti. Daca solutionarea pe cale amiabila nu este posibila, se va face apel la instanta judecatoreasca competenta.

Anexele formeaza parte integranta din prezentul contract si nu pot fi modificate sau completate de catre una din parti decat cu acordul scris al celeilalte parti.

VI. FORTA MAJORA

Prin forta majora se intelege orice eveniment neprevazut si cu efecte insurmontabile care duce la imposibilitatea realizarii clauzelor prezentului contract.

Partile contractante sunt exonerate de orice raspundere pentru nerespectarea obligatiilor ce deriva din prezentul contract in caz de forta majora.

Durata existentei cazului de forta majora duce la decalarea corespunzatoare a executarii obligatiilor contractuale. Dovada interventiei cazurilor de forta majora se face conform prevederilor legislatiei romane.




Prezentul contract a fost semnat astazi _________, in doua exemplare originale, cate unul pentru fiecare parte.





S.C. ____________________ Dna. Av__________


av. vasilescu - vedeti daca il puteti folosi...
:thumbup:
Multumesc din suflet!
M-ati salvat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de audit institutii publice Flowersy Flowersy Va rog mult, ma poate ajuta cineva cu un model de contract de audit pentru insitutiile publice, respectiv primarii?? Succes in toate! (vezi toată discuția)
Contract de colaborare popescumariaioana popescumariaioana Buna ziua. Am realizat un mic program pentru calculator pe care doresc sa-l dau spre folosinta unei persoane juridice. Dar vrea sa-mi pastrez drepturile de ... (vezi toată discuția)
Model contract crinarav crinarav buna ziua, m-ar interesa un model de contract de colaborare sau prestarii servicii stomatologice. va multumesc. (vezi toată discuția)