avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... INCHIDERE SOCIETATE CU DATORII LA STAT
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

INCHIDERE SOCIETATE CU DATORII LA STAT

Buna ziua,
Intrebarea mea este urmatoarea:
Cum se poate inchide o societate care nu a platit contributiile niciodata pentru ca nu a avut bani? A platit doar salariile personalului si utilitatile din imprumut de la asociati. A mers 2 ani asa, cu pierdere, sperand ca la un moment va contracta vreun proiect care sa o scoata din impas (este societate de prestari servicii in domeniul IT), dar nu s-a intamplat. Vazand cu datoriile cresc si penalizarile aferente, administratorii isi doresc sa o inchida. Cum ar trebui sa procedeze?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 20:44, 23 Mai 2023
Persoanele care au ridicat banii în altă formă decât conform prevederilor legale au obligația de a restitui acele sume.
Pe tema aceasta totuși sunt de văzut documente din contabilitate. Dacă mă contactați în privat vă spun ce documente îmi trebuie să mă lămuresc și, pe baza acestora, vă pot spune care ar fi direcția potrivită de abordat.
Discuția în privat și sfaturile pe care vi le dau pe forum nu sunt contra cost și nu vă angajează în niciun fel față de mine.

Sper să vă fie de folos informațiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment belvedere belvedere am o firma cu multe datorii.as putea sa o dau in faliment?si care ar fi pasii? (vezi toată discuția)
Vreau declar insolventa adrianmatei adrianmatei buna ziua,poate sa mi spuna cineva care sant pasi insolventei si durata (vezi toată discuția)
Declarearea falimentului unui srl jblt jblt Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o lamurire: eu sunt administratorul unui srl, avem datorii de 4500 la fisc, si 3500 la conta, pot sa initiez eu procedura ... (vezi toată discuția)