avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hotarare irevocabila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hotarare irevocabila

Exista un termen limita de la data primirii hotararii judecatoresti pentru a urma etapele ce trebuie parcurse in procedura de executare silita ?
Pentru ca tatal meu timp de o luna nu a putut sa urmeze aceste proceduri din cauza ca a suferit un accident vascular cerebral.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 11 Iulie 2011
Dreptul de a cere executarea silita se prescrie in termen de 3 ani de zile . Termenul de prescriptie incepe sa curga de la data cand se naste dreptul de a cere executarea silita.

Vedeti si raspunsurile primite pe acest topic
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie banci-ipoteca mimi03 mimi03 Buna!In 2007 am cumparat un apartament pe firma, in rate cu ipoteca pe 15 ani de la banca.Am platit ratele 1 an dupa care nu am mai putut plati.Ultima rata a ... (vezi toată discuția)
Momentul cursul prescriptiei in cazul unor titluri executorii pronuntate pe vechiul cod de procedura civila eagle_free eagle_free Buna seara. Noul cod de procedura civila prevede: CAPITOLUL V Prescripţia dreptului de a obţine executarea silită Termenul de prescripţie ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila costel58 costel58 Care este termenul limita in care se poate solicita unui angajator executarea unei hotarari judecatoresti irevocabile intr-un conflict de munca ? (vezi toată discuția)