Am urmatoarea situatie: un salariat pleaca cu acordul partilor in data de 08.06.2011 (vineri)si in data de 11.06.2011 (luni) isi reia activitatea(la intelegerea angajatorului).Pot sa ii fac in revisal reactivare de contract sau trebuie intocmit contract nou?Va multumesc
Trebuie sa ii faceti contract nou. Reactivarea are ca temei legal in REVISAL o hotarare judecatoreasca, ceea ce nu e cazul in situatia expusa de dumneavoastra.
Va multumesc ,problema este ca in momentul in care introduc salariatul in revisal,programul imi spune ca deja am CNP-ul respectiv si nu ma lasa sa merg mai departe
Buna, am intalnit si eu aceeasi problema, dar mai incercati, stiu ca eu am reusit pana la urma, insa nu mai stiu exact pasii, dar am adaugat contract nou.
Revisal (2)
GGP
Rubrica \"data la care produce efecte\" nu ramane cea pusa de mine,tot revine la data sistemului.Eu am pus data de la ultima modioficare legata de salariat si ... (vezi toată discuția)
Reangajare
silvia99
va rog frumos:
am incetat contractul unui angajat cu acordul partilor. o luna mai tarziu, ambele parti doresc reangajarea lui. pot sa fac \"reactivare\" in ... (vezi toată discuția)