avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REACTIVARE CONTRACT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REACTIVARE CONTRACT

Am urmatoarea situatie: un salariat pleaca cu acordul partilor in data de 08.06.2011 (vineri)si in data de 11.06.2011 (luni) isi reia activitatea(la intelegerea angajatorului).Pot sa ii fac in revisal reactivare de contract sau trebuie intocmit contract nou?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 11 Iulie 2011
Trebuie sa ii faceti contract nou. Reactivarea are ca temei legal in REVISAL o hotarare judecatoreasca, ceea ce nu e cazul in situatia expusa de dumneavoastra.
Va multumesc ,problema este ca in momentul in care introduc salariatul in revisal,programul imi spune ca deja am CNP-ul respectiv si nu ma lasa sa merg mai departe
Nu reintroduceti CNP-ul, cautati numele angajatului in revisal si selectati optiunea "adaugare nou contract de munca".
Buna, am intalnit si eu aceeasi problema, dar mai incercati, stiu ca eu am reusit pana la urma, insa nu mai stiu exact pasii, dar am adaugat contract nou.
Sub numele angajatului apare rubrica ”adauga nou contract ” .. apasati pe ea si de aici se poate introduce noul c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal (2) GGP GGP Rubrica \"data la care produce efecte\" nu ramane cea pusa de mine,tot revine la data sistemului.Eu am pus data de la ultima modioficare legata de salariat si ... (vezi toată discuția)
Revisal - cum anulez o incetare de cim dana13 dana13 Am transmis o incetare de cim a unui angajat cu data de 19.02.2017, care avea salariul 1250. [b]Cum pot sa anulez incetarea cim-ului?[/b] Apoi modific ... (vezi toată discuția)
Reangajare silvia99 silvia99 va rog frumos: am incetat contractul unui angajat cu acordul partilor. o luna mai tarziu, ambele parti doresc reangajarea lui. pot sa fac \"reactivare\" in ... (vezi toată discuția)