avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reangajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reangajare

va rog frumos:
am incetat contractul unui angajat cu acordul partilor. o luna mai tarziu, ambele parti doresc reangajarea lui. pot sa fac "reactivare" in revisal si ce presupiune aceasta?
sau trebuie sa fac contract nou nout?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:02, 6 Decembrie 2011
Face-ti un contract nou.
si cum pot in revisal sa il reintroduc ca angajat nou pt ca imi apare mesaju "cnp-ul exista deja in baza de date"?
multumesc
Dati click pe salariat si exista optiune de introducere contract nou ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme inregistrare salariat in revisal mona85 mona85 Buna ziua. Unui angajat i s-a inchis contractul de munca cu acordul ambelor parti, am transmis revisal-ul iar dupa cateva zile i s-a facut reangajare ... (vezi toată discuția)
Reangajare sau contract nou,in noul revisal? office.carmen office.carmen O angajata si-a incetat activitatea la inceputul acestei luni iar acum firma doreste sa o reangajeze.Am incercat sa ii inregistrez un nou contract in noul ... (vezi toată discuția)
Reactivare contract suciugeorgeta suciugeorgeta Am urmatoarea situatie: un salariat pleaca cu acordul partilor in data de 08.06.2011 (vineri)si in data de 11.06.2011 (luni) isi reia activitatea(la ... (vezi toată discuția)