avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reangajare sau contract nou,in noul revisal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reangajare sau contract nou,in noul revisal?

O angajata si-a incetat activitatea la inceputul acestei luni iar acum firma doreste sa o reangajeze.Am incercat sa ii inregistrez un nou contract in noul revisal si apare mesaj ''angajatul cu cnp-ul xxxx.... apare in baza de date'' si nu mi se permite continuarea.Ce este de facut? Ii fac reangajare sau?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 26 Octombrie 2011
Trebuie doar sa ii adaugati contract,nu sa adaugati angajatul.El deja exista in baza.
office.carmen a scris:

O angajata si-a incetat activitatea la inceputul acestei luni iar acum firma doreste sa o reangajeze.Am incercat sa ii inregistrez un nou contract in noul revisal si apare mesaj ''angajatul cu cnp-ul xxxx.... apare in baza de date'' si nu mi se permite continuarea.Ce este de facut? Ii fac reangajare sau?

Se face o noua angajare ... dati pe contracte - inregistrare contract - va apare lista de salariati - click pe salariatul respectiv si introduceti apoi noul c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme inregistrare salariat in revisal mona85 mona85 Buna ziua. Unui angajat i s-a inchis contractul de munca cu acordul ambelor parti, am transmis revisal-ul iar dupa cateva zile i s-a facut reangajare ... (vezi toată discuția)
Reangajare silvia99 silvia99 va rog frumos: am incetat contractul unui angajat cu acordul partilor. o luna mai tarziu, ambele parti doresc reangajarea lui. pot sa fac \"reactivare\" in ... (vezi toată discuția)
Reluare cim cristinasova cristinasova Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cum operez un contract de munca a unei salariate care si-a dat demisia de la firma si dupa 2 saptamani s-a razgandit si vrea ... (vezi toată discuția)