avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme inregistrare salariat in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme inregistrare salariat in revisal

Buna ziua.
Unui angajat i s-a inchis contractul de munca cu acordul ambelor parti, am transmis revisal-ul iar dupa cateva zile i s-a facut reangajare intocmindu-i-se un nou contract de munca.Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in revisal pentru ca nu-mi da voie sa introduc CNP-ul, imi spune ca exista deja in baza de date acest CNP.
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2012
mona85, utilizator
Cel mai recent răspuns: mona85 , utilizator 11:30, 14 Mai 2012
mona85 a scris:

Buna ziua.
Unui angajat i s-a inchis contractul de munca cu acordul ambelor parti, am transmis revisal-ul iar dupa cateva zile i s-a facut reangajare intocmindu-i-se un nou contract de munca.Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in revisal pentru ca nu-mi da voie sa introduc CNP-ul, imi spune ca exista deja in baza de date acest CNP.

Salariatul nu se mai introduce se merge doar la sectiunea "Contracte"-Înregistrare cobtract. Salariatul se afla deja în lista de salariaţi dacă îi veţi da o căutare în secţiunea Salariaţi-Listă salariaţi îl veţi găsi.
mona85

Se introduce ca si nou c.i.m. pentru salariatul respectiv ... click pe salariat si apoi pe introducere nou c.i.m.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare silvia99 silvia99 va rog frumos: am incetat contractul unui angajat cu acordul partilor. o luna mai tarziu, ambele parti doresc reangajarea lui. pot sa fac \"reactivare\" in ... (vezi toată discuția)
Reangajare sau contract nou,in noul revisal? office.carmen office.carmen O angajata si-a incetat activitatea la inceputul acestei luni iar acum firma doreste sa o reangajeze.Am incercat sa ii inregistrez un nou contract in noul ... (vezi toată discuția)
Contract de munca 1916alexandru 1916alexandru Deoarece ma aflu intr-o situatie dificila si nu stiu cum sa procedez va rog sa ma ajutati.Pe scurt una din salariate a iesit la pensie si insista sa fie ... (vezi toată discuția)