avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... adresa de domiciliu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

adresa de domiciliu

La un imobil sant doi proprietari( fosti sot si sotie), imobilul formeaza obiectul dosarului de partaj inca nefinalizata. Cel care sta momentan in imobil se casatoreste si noua sotie isi face buletin nou pe adresa aceea , trebuie acordul fostei sotii fiind si ea proprietara???
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:43, 11 Iulie 2011
nu
multumesc
Este vorba de schimbare de domiciliu, intr-un imobil aflat in proprietatea altcuiva.
SPCLEP -ul iti cere:
"In situatia in care solicitantul nu este titularul dreptului de proprietate asupra imobilului, este necesara declaratia scrisa de primire in spatiu a gazduitorului, insotita de actul de proprietate al acestuia in vederea stabilirii domiciliului solicitantului. Declaratia poate fi data in fata lucratorului S.P.C.L.E.P., agentului de la postul de politie, notarului, functionarului misiunii diplomatice sau oficiului consular al Romaniei;"
Daca pe actul de proprietate sunt 2 coproprietari se cere acordul amandurora.
In HGR 1375/2006 scrie despre declaratia de primire in spatiu a gazduitorului, nu aveti nevoie de consimtamantul tuturor proprietarilor (pot fi si 4).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de identitate si uzufructul viager Ivan Mihaela Ivan Mihaela In anul 2002 am facut un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere a unei matusi (uzufruct viager). Luna aceasta fata mea trebuie sa isi faca ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru preschimbare c.i. zburaet zburaet Buna seara. Mentionez ca lucrez in Bucuresti si imi este incomod sa merg pana in provincie de unde sant de loc. Care ar fi posibilitatea legala de a schimba ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu draghiciadriana draghiciadriana Ce trebuie sa fac pentru a fi luata in spatiu de un proprietar de imobil? Mentionez ca am viza de flotant la o adresa( eu stau in chirie) ,iar acum pentru a * ... (vezi toată discuția)