avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt in CCC, doresc sa ma inscriu la master. Voi mai ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt in CCC, doresc sa ma inscriu la master. Voi mai beneficia de indemnizatie?

buna ziua,
beneficiez de indemnizatie crestere copil pana la un an, respectiv ian. 2012, si vreau sa ma inscriu la master in aceasta toamna (facultatea am absolvit-o in urma cu cativa ani). va rog sa-mi comunicati conform noilor reglementari daca se intrerupe indemnizatia de crestere a copilului sau stimulentul de insertie pana la 2 ani?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:21, 11 Iulie 2011
1. Deoarece pe timpul masteratului nu veti avea venituri profesionale impozabile veti beneficia in continuare de drepturile prevazute de OUG 111/2010.
2. Este bine sa puneti intrebarea si la Agentia Judeteana de Prestatii Sociale, cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent id 2014 si indemnizatie cc pentru master ioanab9 ioanab9 1.Sunt absolvent 2014 al unei facultati la ID ( invatamant la distanta), iar licenta o voi da in septembrie. Pot depune actele pentru somaj, daca am urmat ... (vezi toată discuția)
stimulentul de insertie la intreruperea concediului de crestere a copilului otonel otonel Am citit noua lege de acordare a concediului de crestere a copilului dar nu am inteles un lucru: daca revin inapoi la serviciu inainte de un an beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de cresterea copilului IoanaFulga IoanaFulga Am nascut in luna aprilie 2012.Cererea pentru concediu de cresterea copilului am facut-o pentru 2 ani. In cazul in care incep serviciul ma i repede de 2 ani ... (vezi toată discuția)