am un loc de casa cumparat de bunici mei in ani 60,cu contract de vanzare cumparare,prin succesiune am ramas cu locul respectiv,l-am intabulat,fii fostilor proprietari (aia de prin ani 50)vor sa mi-l ia ,ar fi ceva sansa de reusita pt ei??mrs..
Vor sa vi-l ia...cum?? Contractul de vanzare-cumparare a fost incheiat la notar? Cine a solicitat reconstituirea dreptului de proprietate, in baza legilor fonsului funciar, pentru acest teren? In ce zona a tarii se gaseste acest loc de casa?
in satu mare,contractul nu este la notar, l-au facut de mana la vremea aia,dar bunici mei l-au cumparat de la o alta persoana nu de la astia care sustin ca a fost a lor.ei vreau acuma sa ma dea in judecata sa il ia,sustin ca au ceva acte pe el.
Oofff.... Ati solicitat reconstituirea dreptului de proprietate pentru acel teren in baza legii 18/1991 (el apare inscris in vreun titlu de proprietate)? Daca da, persoanele respective bat campii si nu au ce sa va faca.
Daca nu aveti TP pentru acel teren, macar in 1990 era construita vreo casa acolo? In caz afirmativ, va sfatuiesc sa demarati de urgenta procedura de emitere a Ordinului Prefectului, conform art. 23 din legea 18/1991 (cu dosar depus la comisia locala de fond funciar din primaria in a carei raza administrativa se afla situat terenul).
da bunici mei au solicitat reconstituirea dreptului de proprietate pentru acel teren(am adeverinta aia),si a fost facut undeva tarziu un titlu de proprietate,si da in 90 era casa construita acolo,.