avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Schimbare de atitudine... politica!?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Schimbare de atitudine... politica!?

Ce ATI zice daca in loc sa vedem cum politicienii se acuza unii pe alții de tot felul de ilegalitati, de la cele mai marunte pana la fapte grave de corupție, de incapacitate de a solutiona problemele si de lipsa de soluții teoretice dar si practice de scoatere a țării din criza gravă Economica in care se afla , am asista la o schimbare de atitudine din partea tuturor politicienilor in sensul de a aplica un anumit tip de politica care nu este nou si nici nu este inventat de către mine, si anume: toți împreuna pentru solutionarea problemelor?!
Credeți ca se poate?
Eu cred ca da...daca sunt eliminate uscaciunile si "elementele" perimate !
Voi ce părere aveți?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:01, 14 Iulie 2011
A mai fost in istoria relativ recenta a tarii o incercare de Partid unic, in care dezbaterile sa fie "deschise", unitate in diversitate, etc, dar a esuat...
Chiar si struto-camila de alianta stanga-dreapta actuala este doar o situatie de conjunctura, recunoscuta, de altfel, de ambele extreme.
Parerea mea este ca e bine sa se separe clar ideologiile in partide diferite, nu prea multe, dar sa existe oricand posibilitatea de "schimbare". Faptul ca economia "duduie" la un moment dat, nu reprezinta o garantie a castigarii alegerilor (vezi cazul USA cand partidul lui Clinton a pierdut alegerile in perioada de plin avant economic).
Oamenilor le place schimbarea si mai ales sa aiba optiunea de schimbare; altfel se simt incorsetati (parerea mea).
Pai daca "in loc sa vedem cum politicienii se acuza unii pe alții .....am asista la o schimbare de atitudine din partea tuturor politicienilor.....si anume: toți împreuna pentru solutionarea problemelor" am putea crede ca nu suntem in Romania, nu suntem romani sau poate, asa cum se spune si mai sus, avem iar un partid unic.

Eliminarea uscaturilor si a elementelor "perimate" s-a facut in primii ani ai instaurarii comunismului cand au fost trimisi oameni la canal si-n temnite pentru ca erau burghezi, capitalisti, mosieri, exploatatori, gospodari ce aveau cateva hectare de pamant si ceva animale in curte, oameni care aveau mici ateliere...

Teoretic poate multi sunt de acord cu a se face curatenie, dar sa nu inceapa cu ei. Ce criterii de a face curatenie credeti ca ar intruni o majoritate de voturi?
Cine ar fi cei curati?
Cine poate arunca primul cu piatra?
Cand spun "toți împreuna pentru solutionarea problemelor" nu mă refer la un partid unic! De altfel nici nu as fi si nici nu sunt de acord cu ideea unui partid unic ! Putem avea păreri divergente insa scopul este bunastarea populației si ridicarea economiei țării! Sau poate mă insel si scopul este bunastarea personală a unora?! B-)
Daca trebuie schimbare de atitudine si făcută curatenie , atunci se poate face CURATENIE GENERALA! :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Guvernul boc a fost demis Alin Popescu Alin Popescu http://www.mediafax.ro/politic/guvernul-boc-2-a-fost-demis-motiunea-de-cenzura-a-fost-adoptata-4985350 Pareri? Ce urmeaza? Eu chiar sunt curios cam ce gen ... (vezi toată discuția)
Noi cu cine votam? sau... mai votam? cerda cerda Buna seara tuturor! Avand in vedere ca de 20 de ani, in functiile importante de decizie din ROMANIA, se afla aceeasi oameni,noi cei care stam si ... (vezi toată discuția)
Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)