avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acte cerute de presedinte asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acte cerute de presedinte asociatie

Abia am cumparat un apartament intr-un bloc de locuite, si presedintele mi-a cerut sa aduc "pentru ca sa fie la Asociatie" contractul de casa in copie si copiile actelor de identitate al meu si a sotiei. Este legal asa ceva, ce trebuie sa prezint pentru completarea Cartii de Imobil??
Multumesc anticipat pentru orice raspuns complet.
Cel mai recent răspuns: zecktu2004 , utilizator 07:39, 12 Iulie 2011
Pentru Carte de imobil sunt necesare:
Nume, Prenume, Seria si NR CI, data mutarii si felul adresei (resedinta sau domiciliu), Domiciliul din CI, Data mutarii din imobil.

HG 1588/2007
Art. 12 - Proprietarii membri ai asociaţiei, pe lângă drepturile şi îndatoririle prevăzute în statutul asociaţiei de proprietari, au şi următoarele drepturi şi obligaţii:
B. Obligatii:
g) la dobandirea proprietatii, sa depuna in copie, la asociatie, actul de proprietate
Multumesc de raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea in cartea de imobil liliana81 liliana81 Buna ziua. Va rog,daca stiti ce trebuie sa transmit la asociatia de proprietari pentru a ma trece in cartea de imobil? totusi nu as vrea sa dau CNP-UL, este o ... (vezi toată discuția)
Carte de imobil elena.k elena.k responsabilul cartii de imobil refuza sa actualizeze cartea de imobil pe motiv ca trebuie sa ii las copii ale CI, CVC (avand CI, CVC in original in fata) ce ... (vezi toată discuția)
Depunere copii acte proprietate la asociatie ionutberar ionutberar Buna seara, Va rog sa ma lamureasca si pe mine cineva intr-o problema. Mi-am cumparat un apartament si administratorul ma dispera sa ii dau o copie dupa ... (vezi toată discuția)