avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... SRL student
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

SRL student

Buna. Doresc sa infiintez un SRL si am inceput documentatia de infiintare a firmei in urma cu 3 saptamani, pe cand eram studenta inca. Am obtinut o adeverinta de student atunci, dar intre timp am absolvit. Inca nu mi-am facut lichidarea, iar adeverinta mentioneaza anul I de studii sem. I (nu e mentionat ca era vb de un master de un an la arhitectura). Pot continua asa actele, pot beneficia pe baza acelei adeverinte de reducerile fiscale ptr un SRL deschis de un student? Mai am numai sa depun dosarul la Registrul Comertului si d-na care imi va prelua dosarul a spus ca e ok, dar nu a fost foarte convinsa.
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2011
stafieligia, utilizator
Cel mai recent răspuns: stafieligia , utilizator 12:23, 24 Iulie 2011
S-ar putea sa aveti probleme daca in adeverinta este inscris faptul ca sunteti in anul I, fara a se specifica apartenenta la un master. Ideea este ca nu va bucurati de reduceri fiscale ci de scutire la plata taxelor de inmatriculare. Detalii infiintare aici:
[ link extern ]
Imi accepta asa adeverinta. Nelinistea mea este legata de "expirarea" ei in timpul prelucrarii dosarului, pentru ca dau o declaratie pe proprie raspundere la infiintare.
Daca va preia actele asa si nu face obiectiuni nu trebuie sa va nelinistiti.
Mi-au preluat asa dosarul, sper sa fie totul ok. Multumesc pentru raspuns.
Dosarul a fost eliberat, mica mea firma de proiectare de arhitectura a fost infiintata. =D> Multumesc pentru consiliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reduceri la infiintarea unui srl de catre un student florentinadaniela florentinadaniela Buna seara, sunt studenta in anul I la master si as dori sa infiintez un SRL. Am vazut pe ONRC ca se ofera reduceri, dar nu si care este valoarea reducerii. ... (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala pentru studenti cielodellasera cielodellasera Buna ziua! As vrea, daca se poate, sa ma informati in legatura cu procedurile de infiintare a unei intreprinderi familiale de catre studenti. Eu si ... (vezi toată discuția)
Cesionare actiuni firma ionela calugaru ionela calugaru care sunt conditiile in care pot prelua o firma ? Multumesc! (vezi toată discuția)