avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Garantii de buna executie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Garantii de buna executie

Buna ziua,

Am incheiat un contract de prestari servicii cu o firma pentru o lucrare in care sunt implicate 3 parti: Beneficiarul lucrarii(care isi pune doar acordul ca este de acord ca eu sa fac lucrarea respectiva), Executantul lucrarii (care a castigat licitatia la lucrare) si Prestatorul (firma mea).La terminarea lucrarii trebuie sa execut si lucrari de remediere care se vor plati din contul de garantii de buna executie retinute de la terti (mai exact de la cei care au executat lucrarea necorespunzator). Puteti sa mi spuneti daca beneficiarul poate opri aceste garantii si in baza la ce? Mai exact ce fel de documente trebuie intocmite pentru a se putea face plata catre Prestator, bineinteles dupa intocmirea proceselor verbale de constatare a remedierilor. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Garantie de buna executie maribog maribog Buna.Anul trecut mi s-a retinut o garantie de buna executie, pentru executarea unor lucrari.Ma intereseaza pe baza a ce mi se va elibera suma din banca, daca ... (vezi toată discuția)
Neplata facturilor emise pentru lucrari si materiale. Bogdan Petrescu Bogdan Petrescu Buna ziua. Sunt din Bucuresti si reprezint o societate care se ocupa cu instalarea sistemelor de securitate. In 2017 am contractat o lucrare pe care am si ... (vezi toată discuția)
Factura emisa in noiembrie 2012 prezentata la viza cfp in aprilie 2013? acky acky Buna ziua. Situatia esti urmatoarea: Contract de executie de lucrari publice incheiat in decembrie 2006. Durata contractului este de 3 luni (durata de ... (vezi toată discuția)