avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... certificat medico legal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

certificat medico legal

cat de grav este daca cineva are 15 zile de ingrijiri medicale, pe certificatul medico legal
Cel mai recent răspuns: Alexandru Focia , Avocat 11:23, 12 Iulie 2011
Depinde de infractiunea din care a rezultat aceasta vatamare corporala. Numarul zilelor de ingrijire medico-legala poate realiza departajarea infractiunilor contra sanatatii si integritatii fizice a persoanei, in acest caz fiind vorba despre o infractiune de loviri si alte violente.
Conteaza foarte mult circumstantele producerii vatamarii, cu atat mai mult cu cat exista posibilitatea retragerii plangerii prealabile(in cazul in care natura infractiunii permite acest lucru)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.180 vs art.181. ContSters75393 ContSters75393 Buna.Va rog frumos sa imi spuneti si mie care ar fi minimul de ingrijiri medicale ptr a se face diferenta intre art 181 vatamare corporala si care si loviri ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala danger_koss danger_koss pe data de 15 august un anume A m-a lovit in repetate randuri fara motive intemeiate, lasandu-mi semne serioase la nivelul fetzei. a doua seara m-am dus la ... (vezi toată discuția)
Incadrarea juridica a faptelor kill3rk kill3rk am nevoie sa stiu articolul unde se incadreaza , ca am fost lovit cu o bata de basebool in cap si una in stomac , + am certificat medico legal , si ma ... (vezi toată discuția)