avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general evaluare mijloc transport
Discuție deschisă în Contabilitate în general

evaluare mijloc transport

Daca am in evidenta contabila un mijloc de transport amortizat , ii pot da din nou o valoare contabila in urma unei reevaluari? E obligatoriu ca evaluarea sa fie facuta de un evaluator bunuri mobile?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Reevaluare mijloc fix MIR MIR Buna ziua! Stimati colegi, as dori sa dezbatem o problema de fiscalitate legata de reevaluarea unui mijloc fix, si anume: in cazul in care am o cladire in ... (vezi toată discuția)
Reevaluarea clãdirilor amortizate integral maria69 maria69 Am făcut o reevaluare la clădiri,majoritatea dintre ele erau amortizate integral. Amortizarea se mai calculează la valoarea reevaluată ? (vezi toată discuția)
Achizitie constructii + teren andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Imi puteti da si mie va rog frumos o parere in legatura cu valoarea imobilului ce se va inregistra in contabilitate...Ideea este urmatoarea: am achizitionat de ... (vezi toată discuția)