avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Francii elvetieni - credite cu probleme
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Francii elvetieni - credite cu probleme

In 2007 am obtinut un credit in valoare de 25.000 de franci elvetieni fara ipoteca . La acea vreme, rata ce-mi revenea lunar echivala cu aproximativ 8 milioane lei vechi. Astazi, cand avem un curs de 3,7 ron, trebuie sa dau Bancii 1554 ron. Este peste puterile mele financiare. Nu stiu ce pot sa fac pentru a negocia cu Banca modalitati de rambursare care sa presupuna si din parte acesteia o cota parte la aceasta diferenta de curs. Pana la urma ar trebui riscul sa fie preluat si de Banca nu numai de client. La ce riscuri ma expun daca nu mai platesc acest credit ? Ce ar insemna daca le-as plati in fiecare luna doar o parte din rata ?
Am nevoie urgent de un sfat pentru ca sunt deja in intarziere cu 20 zile la rata lunii iunie si nu stiu cum sa rezolv aceasta problema. Ma copleseste.
Cel mai recent răspuns: Ponton , utilizator 15:11, 11 August 2011
Instrainarea s a facut inainte de a nu mai plati ratele, vanzare cumparare, nu au cum sa dovedeasca ca s a facut in defavoarea lor, si da, se poate face poprire in strainatate insa foarte greu, nu e usor sa depistezi un om in uniune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit franci delia1211 delia1211 Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca in franci elevetieni in valoare de 46 000 chf din anul 2007. Cand am ridicat banii a fost cursul 1.845 ... (vezi toată discuția)
Credit la banca in franci elvetieni romulusc romulusc sunt in imposibilitate de plata din cauza diferentei intre cursul curent si cel din momentul contractarii imprumutului. Ce este de facut? (vezi toată discuția)
Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)