avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme intre iubitorii de animale de la bloc si un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme intre iubitorii de animale de la bloc si un vecin

Probabil subiectul va parea amuzant pentru unii, dar sunt curioasa daca ar ajuta in acest caz o sesizare/declaratie la Politie.
Am un vecin in bloc care se plange de 2 ani ca masina lui e mereu zgariata de pissicile din jurul blocului. Alti vecini de la etajul 9 sustin ca din cauza pisicilor de jos au venit peste ei sobolani care au urcat pe bloc. Intelegi ideea.
Vecinul de care va spuneam nu suporta iubitorii de animale care hranesc pisicile in fiecare zi si are ceva personal de multa vreme cu una dintre iubitoare. Se ia de ea de cate ori o vede ca aduce de mancare la pisici si ii spune de fiecare data sa scape de animale ca daca nu, se va ocupa el. Recent am inteles ca a aruncat cu pietre mici in dansa si cu motorina. A dat ultimatumul ca intr-o saptamana va avea grija sa dispara toate pisicile din jurul blocului.
Doamna respectiva e cu nervii la pamant si nu e singura care mi s-a plans de acest vecin.
As vrea sa stiu daca se poate depune sesizare/declaratie la Politie pentru hartuire pentru chestia asta, ca sa vina un politist si sa convinga vecinul sa nu mai ameninte si sa jigneasca iubitorii de animale.
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 00:16, 13 Iulie 2011
Da, poate sa sesizeze politia, si sa declare exact in ce fel incearca vecinul neiubitor de animale sa o intimideze, mai mult, ar trebui sa i se puna in vedere vecinului ca , in caz ca va face vreun rau pisicilor se poate trezi cu dosar penal, fiindca acum exista si o lege care pedepseste cruzimea fata de animale .Daca ,,dispar ,, pisicile , probabil ca vecinul le-a facut de petrecanie si , in acest caz, vecina sa sesizeze politia si pentru acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animale de companie si proprietatea (raspundere civila? penala? contraventionala?) smeagull smeagull Buna seara, Va cer sfatul in numele unor prieteni care au urmatoarea problema: locuiesc la casa, intr-un cartier nou de vile. Si-ar dori sa creasca o ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ce ne facem cu pisicile fara stapan hranite de o ... Yaruleto Yaruleto Buna seara! Ce ne facem cu pisicile fara stapan hranite de o familie de destepti de la un bloc care isi fac nevoile peste tot in curtea casei mele? Am incercat ... (vezi toată discuția)
Am fost gonită de un individ care locuiește în altă scară când m-am oprit să hrănesc niște pisici din fața scării lui. e normal, nu suntem cumva pe spațiul public? Mirna Mirna Este legitimă sau nu atitudinea locatarilor de la alte scări de bloc să nu le permită persoanelor străine staționarea în fața blocului? M-am lovit mai ... (vezi toată discuția)