avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... contract de v-c cu uzufruct viager
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

contract de v-c cu uzufruct viager

Parintii mei ne-au facut contract de v-c cu uzufruct viager mie si sotului meu pentru apartamentul in care locuim. Nefericirea este ca eu si sotul meu urmeaza sa divortam, iar copilul pe care-l avem impreuna va ramane la mine si nu vreau sa obtina nimic din aceasta locuinta, care a fost a parintilor mei si mi-au dat-o mie. Contractul nu are niciun termen la sfarsitul caruia ar inceta. Mentionez ca eu mai am o sora care nu face parte din acest contract.
Va rog, sa ma sfatuiti cum as putea proceda ca aceasta locuinta sa-mi ramana mie sau parintilor mei, iar sotul sa nu aiba niciun drept asupra ei la partaj.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de vc cu uzufruct viager Anavb Anavb Parintii mei ne-au facut contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager mie si sotului meu. Acum suntem in divort si ma intereseaza cum as putea sa reziliez ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare imobil copilului DANIELA PETRACHE DANIELA PETRACHE Buna ziua.Numele meu este Daniela Petrache.Vreau sa-i fac act vanzare cumparare copilului meu.Mentionez ca sunt casatorita de 26 ani cu sotul meu avem impreuna ... (vezi toată discuția)
Drept de uzufruct adinellazip adinellazip :-/Sotzul meu este proprietarul unui imobil cu teren impreuna cu tatal sau care are drept de uzufruct.Mentionez ca parintii sunt divortati si soacra mea are ... (vezi toată discuția)