avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort la notar

M-am separat de sotul meu anul trecut dar nu am divortat. Eu m-am mutat in alt judet si mi-am schimbat domiciliul. Vrem sa divortam dar in localitatea unde ne-am casatorit, unde am avut ultimul domiciliu comun, nu este notar public. Am putea sa mergem la un alt notar,pe raza judetului? Sau trebuie neaparat sa mergem in locul unde ne-am casatorit, la ofiterul starii civile, in cazul in care nu este notar?
Va multumesc.
la starea civila unde a fost incheiat actul de casatorie....
Chiar daca nu exista notariat in localitate, puteti apela la unul de pe raza judecatoriei la care este arondata localitatea (ultima locuinta comuna sau locul incheierii casatoriei). Deci sigur veti gasi un notar la care sa rezolvati.
[editat]
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord problema domiciliu Sharpshooter Sharpshooter Buna ziua , vreau sa intreb daca este obligatoriu ca procedura de divort sa aiba loc in acelasi judet , oras unde au partile domiciliul . In cazul de fata ... (vezi toată discuția)
Avem domiciliile in orase diferite, in raza carei judecatorii trebuie sa inregistam divortul? Andreea1984 Andreea1984 Va rog daca se poate sa ma informati si pe mine in legatura cu o nelamurire pe care o am. Am hotarat sa divortam de comun acord, amiabil, prin consimtamant ... (vezi toată discuția)
Divort prin notariat byank07 byank07 Buna as dori sa stiu ce trebuie sa fac in cazul unui divort prin notariat,eu si sotul nu mai suntem impreuna de 3 ani(pe 22 oct se implinesc) si vrem sa ... (vezi toată discuția)