avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Denumirea de \"absolvent\"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Denumirea de "absolvent"

Se poate numi "absolvent" persoana care a terminat o facultate dar nu are inca diploma de licenta?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 08:46, 14 Iulie 2011
Daca ati luat si examenul de licenta, facultatea va poate da o adeverinta care tine loc de act doveditor ca ati absolvit asa cum trebuie. Diploma poate veni peste un timp.
danapp a scris:

Se poate numi "absolvent" persoana care a terminat o facultate dar nu are inca diploma de licenta?

Daca "a nu avea o diploma de licenta"este echivalent cu faptul ca nu ati sustinut inca sau nu ati promovat licenta,sunteti numit doar absolvent nelicentiat si nu veti putea ocupa posturi care au drept conditie de incadrare nivelul de instruire superior.
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent studii superioare fara licenta Gaby A Gaby A Buna seara! Am o rugaminte. Poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare? Un absolvent de studii superioare, care nu a obtinut diploma de licenta, ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru absolventi medicina Oanamed Oanamed Buna ziua! As dori sa va intreb despre drepturile absolventilor de medicina la somaj. Am aflat ca exista un regim special pentru noi, adica nu avem dreptul ... (vezi toată discuția)