avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozit pe salarii si contributii asigurat si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozit pe salarii si contributii asigurat si angajator pentru asigurarile de sanatate private (250 euro/an) si pentru cele de pensii (400 euro/an)?

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare:
Se platesc impozit pe salarii, respectiv contributii asigurat si angajator pentru asigurarile facultative de sanatate (250 euro/an) si de pensii (400 euro/an) ale salariatilor, pentru care firma le considera cheltuieli deductibile la calculul impozitului pe profit, in conformitate cu dispozitiile art. 21, alin. 3, lit. j si k din legea 571/2003 (codul fiscal)?

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile Luminita78 Luminita78 Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Daca la o firma, patronul vrea sa incheie pentru angajatii sai asigurari de pensii private facultative si ... (vezi toată discuția)
Pensii fac. platite de angajator celineceline celineceline Se platesc contributii CAS, CASS și Somaj pentru contributiile la pilonul III achitate de anagajator in numele angajatului ? (vezi toată discuția)
Deducere asigurare cristian_conea cristian_conea Am incheiat anul acesta o [b]POLITA DE ASIGURARE DE VIATA LEGATA DE FONDURI DE INVESTITII - Tarif Z10R[/b] (asigurare + economisire) si mi s-a spus ca primele ... (vezi toată discuția)