avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat de inmatriculare retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat de inmatriculare retinut

buna ziua ,aqm si eu o dilema.mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare pt expirarea valabilitatii itp,in urma caruia a,m primit o dovada care din pacate a expirat si ea,acum intrebarea mea este daca mai pot sa fac itp cu dovada expirata si implicit daca pot sa recuperez certificatul,pana la rar o duc pe o platforma numai sa stiu dak se mai poate face itp sau a fost radiata din oficiu ?va multumesc anticipat!vsg
Cel mai recent răspuns: Vasile Văcariu , Consilier juridic 09:34, 14 Iulie 2011
Se poate face I.T.P si cu dovada aceea expirata.Nu se radiaza din oficiu daca are i.t.p expirat (art 102-alin1 cod rutier) ci se retine talonul si se da amenda.Deci poti sa te duci linistit cu masina pe platforma la r.a.r.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de valabilitate a itp expirat ileana06 ileana06 As vrea sa stiu daca am probleme laITP daca a expirat din luna mai 2010.Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua! astazi am fost implicat intr-un accident rutier. vinovatul ... maria979645 maria979645 Buna ziua! Astazi am fost implicat intr-un accident rutier. Vinovatul nu a acordat prioritate in sens, a lovit o masina ce se afla deja in sens si masina mea. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sambata 10.08.24, ma opreste politie pt o verificare ... NinelM NinelM Buna ziua, Sambata 10.08.24, ma opreste politia pt o verificare de rutina, si descoperim impreuna ca am ITP expirat de 2 saptamani. Bineinteles ca se retine ... (vezi toată discuția)