avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... curs perfectionare in domeniul securitatii si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

curs perfectionare in domeniul securitatii si sanatatii in munca

buna ziua.Lucrez la o firma incadrata pe postul de insp. pr. muncii avand un curs de perfectionare in domeniul securitatii si sanatatii in munca facut in anul 2001, dar am inteles ca in conformitate cu legea 319/2006, deoarece s-a schimbat legislatia, trebuie sa refac acest curs. As dori sa stiu daca la actualul loc de munca pot ramane incadrata asa pana fac acest curs si daca am drept de semnatura in continuare. Mentionez ca as dori sa tin pr. muncii si la alte firme, dar am acest drept pana refac din nou cursul?Acestea din urme dorind sa ma angajeze cu 2 ore la firmele lor. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: consilier juridic , utilizator 10:23, 6 August 2008
conform art. 45 din Normele de aplicare ale legii 319/2006 ,trebuie sa va reinnoiti certificatul,dar 12 luni totul ramanea ok!sper ca v-ati incadrat in termen sa depuneti documentatia de reinnoire! ce ati prestat ramane prestat si platit!
succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat ssm si psi bveronica bveronica Daca am atestat SSM din anul 2001 mai este valabil, sau trebuie sa dau examen anual ? De ex.pentru a pastra cartile de munca la societatea unde lucrez acum si ... (vezi toată discuția)
Secretar cssm utilizatorx utilizatorx Buna ziua! As dori sa intreb daca o persoana care a facut un curs de SSM in 2003 si legislatia s-a schimbat de atunci de n ori mai e autorizata sa fie ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii aplicata pentru lucrari de mentenanta in parcuri eoliene ADEA ADEA As dori sa ma informati in legatura cu lucrarile de mentenanţa pentru un parc eolian in Romania din punct de vedere al sigurantei si protectiei muncii. Nu ... (vezi toată discuția)