avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... temetica instruire pr. muncii-pentru montaj la firmele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

temetica instruire pr. muncii-pentru montaj la firmele de tamplarie aluminiu

as dori sa stiu daca poate sa ma ajute si pe mine cineva la tematica de instruire in domeniul pr. muncii pt. montalul tamplariei de aluminiu precum si la planul de prevenire si protectie tot pt. montaj.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 22:14, 7 Septembrie 2008
Sfatul meu, e sa mergeti la inspectoratul teritorial de protectia muncii, e institutia ce-a mai autorizata, sa va dea informatii cu privire la protectia muncii. Aceste informatii, nu le puteti lua din auzite ,s-au de or unde. :O
[ link extern ] .
incercati la acesta adresa, sunt :Norme specifice de securitate a muncii pentru lucrările de zidărie, montaj prefabricate şi finisaje în construcţii.
Puteti gasi ceea ce va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia muncii-legislatie pt. montajul tamplariei de aluminiu ContSters58051 ContSters58051 as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu privire la legislatia in domeniul protectiei muncii cu privire la montajul tamplariei din aluminiu. va multumesc. (vezi toată discuția)
Instrucțiuni periodice ssm GabsStoica GabsStoica Bună ziua, Lucrez într-o instituție publică și sunt la început de drum ca și inspector pe SSM. Cred că îmi va lua mult timp să invăț ținând cont ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli eligibile micro grant minimis masura 1 -cod caen 4332 carmevera carmevera Buna ziua, detin un SRL al carui cod caen este 4332 ( -montarea de uşi, ferestre (exclusiv uşi automate şi turnante), tocuri de uşi şi ferestre, din ... (vezi toată discuția)