avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Solicitare sfaturi pt deschidere o SC-SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Solicitare sfaturi pt deschidere o SC-SRL

Salutare tuturor membrilor forumului.
Apelez aici pentru ca stiu ca sunt membrii cu foarte multa experienta si pot da sfaturi concrete. Urmez sa deschid o Societate Comerciala SRL cu un singur asociat, si m-am dus la Registru Comertului pentru deschiderea firmei, dar am intampinat un tacam de documente necesare pentru dosar.
Problema este ca pentru inceput as avea nevoie de niste informatii mai exact cu ce acte trebuie sa ma prezint pt inceput, deoarece sunt niste limbaje "de lemn" care sunt intelese numai de ei, si nu au rabdare sa iti explice exact pe intelesul tau ce vor de la tine. Nu vreau sa apelez la firmele care stau la panda la Registru Comertului pt ai plati pe ei cu sumele acelea grosolane, care de fapt tot ei sunt in spatele acestor firme. Iar daca se mai poate sa apelez si cu alte intrebari le voi scrie aici dupa ce voi afla sfaturile dvs. , ca sa nu fac compuneri prea mari doar la un subiect. Cu stima si respect, o zi buna.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2011
universulserviciilor, utilizator
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 02:58, 14 Iulie 2011
Poate ca mai simplu e sa spuneti cam ce e neclar dintre documentele pe care vi le-a insirat ei ca trebuie sa le prezentati.
[ link extern ]
Veti gasi raspunsurile, intrebarilor dvs.
O seara buna!
da interesant de ce nu puteti singur sa va culegeti informatiile de la ORC si mai mult acum BIROCRATIA e uriasa si acolo si la FINANTE, deci eu consider ca chiar trebuie platiti cei care va fac infiintarea, dar va indrum pentru primul pas: rezervarea de denumire , succes! (2 ore-4 ore nu e mult sa stati in picioare in fata usi :)) )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari societate inspectorhr inspectorhr ]Doresc sa stiu urmatoarele: 1-cat costa si ce documente imi trebuiesc pentru cesionarea partilor sociale la un SRL,unde dintre cei doi asociati existenti va ... (vezi toată discuția)
Pret corect deschidere intreprindere individuala - detalii ii gianina17 gianina17 Buna ziua , Sunt noua pe forum , deci cred ca am plasat bine acest topic... Problema mea este ca doresc sa deschid o II (salon de manichiura pedichiura ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot reactualiza actul constitutiv ContSters236592 ContSters236592 Trebue sa i-mi schimb sediul social si la reg. comertului mi-au cerut actul constitutiv reactualizat. poate cineva sa-mi explice mai detaliat cum porocedez ... (vezi toată discuția)