Salutare tuturor membrilor forumului.
Apelez aici pentru ca stiu ca sunt membrii cu foarte multa experienta si pot da sfaturi concrete. Urmez sa deschid o Societate Comerciala SRL cu un singur asociat, si m-am dus la Registru Comertului pentru deschiderea firmei, dar am intampinat un tacam de documente necesare pentru dosar.
Problema este ca pentru inceput as avea nevoie de niste informatii mai exact cu ce acte trebuie sa ma prezint pt inceput, deoarece sunt niste limbaje "de lemn" care sunt intelese numai de ei, si nu au rabdare sa iti explice exact pe intelesul tau ce vor de la tine. Nu vreau sa apelez la firmele care stau la panda la Registru Comertului pt ai plati pe ei cu sumele acelea grosolane, care de fapt tot ei sunt in spatele acestor firme. Iar daca se mai poate sa apelez si cu alte intrebari le voi scrie aici dupa ce voi afla sfaturile dvs. , ca sa nu fac compuneri prea mari doar la un subiect. Cu stima si respect, o zi buna.
da interesant de ce nu puteti singur sa va culegeti informatiile de la ORC si mai mult acum BIROCRATIA e uriasa si acolo si la FINANTE, deci eu consider ca chiar trebuie platiti cei care va fac infiintarea, dar va indrum pentru primul pas: rezervarea de denumire , succes! (2 ore-4 ore nu e mult sa stati in picioare in fata usi :)) )