avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... model reziliere contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

model reziliere contract

Va rog sa ma ajutati cu un model de cerere de reziliere pentru un contract de inchirieri spatiu comercial.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:33, 13 Iulie 2011
Verificati cazurile de reziliere din contract si solicitati incheierea unui act aditional privind rezilierea contractului de inchiriere in conformitate cu art. X din contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un model de act aditional al unui contract de inchiriere monica g.f. monica g.f. Buna ziua , poate cineva sa ma ajute cu un model de act aditional ptr un contract de inchiriere al unui imobil ? In speranta ca ma veti putea ajuta ,va ... (vezi toată discuția)
Desfiintaare srl TRamona TRamona Buna ziua! Sunt asociat unic si administrator al unui SRL in cadrul caruia am si CIM. In prezent am un contract de inchiriere cu un complex comercial pentru ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere bf03 bf03 Sunt proprietarul unui imobil pe care am dat in chirie unei firme care are in prezent si sediul social pe adresa respectiva. De 4 luni nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)