avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... salariu procuror
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

salariu procuror

Poate ca pentru unii pare o intrebare stupida,dar am cautat pe net peste tot si sunt pareri si pareri.As vrea sa intreb pe cineva care stie cu siguranta cam ce salariu are un procuror stagiar. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: blue ray , utilizator 19:10, 17 Iulie 2011
Va referiti la cei care au dat examen de admitere la INM. Banii sunt putini pe parcursul celor doi ani, cei care dau la INM in niciun caz nu sunt motivati de acest salariu :)). Si o secretara castiga tot cam atat;).
Nu, se referea la stagiatura de după cei doi ani de INM. Nu știu cât e salariul în prezent, știu doar că acum câțiva ani era un pic peste 2000 lei (pt cei fără vechime). Acum probabil e mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce specializari juridice se pot exercita dupa facultate marciuc marciuc dupa absolvire ce poti deveni ca apoi sa dai la inm dupa 5 ani?pt examen de notari trebuie sa dai dupa 5 ani ?inafara de avocat ce mai poti fi?stagiatura se ... (vezi toată discuția)
Tarif stagiatura jelilati monica jelilati monica Buna . Daca stie cineva cat se cere pentru stagiatura de catre avocatii definitivi va rog sa ma lamuriti si pe mine.mersi:) (vezi toată discuția)
Admitere i.n.m dupa 5 ani experienta in domeniul juridic ca avocat ContSters126583 ContSters126583 Se considera in cazul unui avocat si cei 2 ani ca stagiar + 3 ani definitiv la cei 5 ani necesari pentru admiterea la I.N.M? Sau doar perioada dupa incheierea ... (vezi toată discuția)