avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lipsa inventar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lipsa inventar

am iesit lipsa la inventar si nu mai primesc salariul.e corect?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 08:59, 14 Iulie 2011
Buna dimineata!

Prea putine amanunte...s-au intocmit liste de inventariere, s-a intocmit un proces verbal in care s-au mentionat lipsurile respective? Ati semnat listele cu minusul constatat?
heves24 a scris:

am iesit lipsa la inventar si nu mai primesc salariul.e corect?

Daca inventarul a fost corect si dvs. v-ati asumat lipsa din gestiune,aceasta se acopera din garantia constituita cu acest scop,daca aceasta nu acopera prejudiciul,atunci se pot face retineri din salariu,pana la acoperirea integrala a pagubei,dar nu este corect sa vi se retina in integralitate salariul,ci doar max.1/3
din venitul realizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune/garantie directori magazine Mihaltan Andrei Mihaltan Andrei Buna ziua, As avea o intrebare legata de gestiunea si garantia pt un director de magazin. Ce se poate intampla in cazul in care unui director de magazion i ... (vezi toată discuția)
Retinere salariu floringherasim floringherasim Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: am fost angajat in perioada septembrie 2010-octombrie 2010 ca reprezentant vanzari la o societate. In primul ... (vezi toată discuția)
Gestiune comuna la serviciu - oprire bani din salariu in urma inventarului Edvinn Edvinn Buna ziua, Am un job in vanzari, unde gestiunea este comuna, iar in urma inventarului sunt lipsuri gestiune, in cauza oprindu-mi o mica suma de bani pe o ... (vezi toată discuția)