avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Rejudecarea cauzei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Rejudecarea cauzei

Am avut un proces. (Apel la divort)
La prima infatisare nu s-a gasit taxa de timbru atasata la dosar.
S-a amanat cauza pe o alta data.
M-am prezentat din nou la data hotarata de instanta, dar in sala se afla alt complet de judecata, iar cauza mea nu s-a judecat.
Am cerut lamuriri acelei instante, car m-a indrumat catre biroul grefierelor.
La biroul grefierelor mi s-a spus ca s-a dat sentinta in prima infatisare.
Pe decizia comunicarii care mi-a venit la domiciliu, scria "Pronuntata in sedinta publica din data de - era trecuta data la care nu s-a tinut procesul".

Pot cere rejudecarea cauzei?
Cum se formuleaza rejudecarea cauzei?
Scriu "Cerere rejudecarea cauzei" si arat motivele, sau se procedeaza altfel?
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2011
c_mircea, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum se desfasoara un proces? Cmpianu gabriel Cmpianu gabriel Sunt si eu chemat la proces miercuri acuzat de ucider din culpa si vreau sa intreb ce se intampla la prima infatisare la proces, sunt chemat la bara? Oare cat ... (vezi toată discuția)
Pierderea calitatii de parte vatamata in proces penal si redobandirea acestei calitati in urma eliberarii unui nou certificat medical luciantec luciantec buna ziua. o sa va explic succint o speta. in urma unui accident de circulatie soldat cu decesul unei persoane si vatamarea corporala, s-a intocmit dosar ... (vezi toată discuția)
Taxa de repunere pe rol proces de partaj Lylyca Lylyca In cazul unui proces de partaj inceput in 2005 in care sunt parata, nu stiu daca reclamantul a platit sau nu, taxa de timbru in functie de valoarea masei ... (vezi toată discuția)