avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie cetatean roman stabilit in Canada
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie cetatean roman stabilit in Canada

Unchiul meu are dubla cetatenie Romano-Canadiana.
A muncit in Romania timp de 13 ani, se astepta sa aiba pensie.
In urma modificarii legii si cresterii numarului de ani de munca necesari la 15, ce poate sa faca pentru a primi pensia? Poate sa plateasca o anumita cotizatie pentru a beneficia de pensie? Unde trebuie platita aceasta cotizatie sau unde pot sa ma interesez pentru a afla mai multe despre ce trebuie facut?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună dimineața o persoană cu dublă cetățenie, româno - ... ciorneidumitru ciorneidumitru Bună dimineața O persoană cu dublă cetățenie, româno - canadiană, care a lucrat în România 13 ani și șase luni, iar în următorii 25 ani a lucrat ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti pentru perioada contributiva SERBAm1 SERBAm1 Am dubla cetatenie , romano - canadiana, acum locuiesc in ROMANIA . 11 ani am contribuit la sistemul de pensii din ROMANIA. Pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Impozit auto . maximus78 maximus78 Buna ziua si bine v-am gasit pe forum . Sunt un nou membru al forumului dumneavoastra si va scriu de peste ocean din Canada . Intrebarea mea este referitoare ... (vezi toată discuția)