avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional la CIM si criterii de evaluare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional la CIM si criterii de evaluare performante

Buna ziua ,
Vreau sa stiu si eu daca acest act aditional este corect din punct de vedere legal si se poate impune salariatului sa-l semneze . Va prezint mai jos continutul actului aditional :
"2. Obiectul actului aditional :
In conformitate cu prevederile Art. 17 (4) coraborat cu art. 41 (1) din Legea 53/2003 - Codul Muncii , partile hotarasc :
2.1 Dupa litera F se introduce o noua litera F1 care va avea urmatorul continut :
F1: Criteriile de evaluare avute in vedere la evaluarea performantei salariatului sunt : volumul activitatilor desfasurate , complexitatea lucrarilor , aptitudini , rezultatele activitatii , operativitatea , fidelitatea , seriozitatea , deprinderile , corectitudinea , temperamentul , respectarea programului de lucru si a sarcinilor de serviciu trasate .
2.2 Se modifica punctul 2) " Alte elemente constitutive" din capitolul J - Salarizarea si va avea urmatorul continut :
Alte elemente constitutive :
a) sporuri : incluse
b) indemnizatii : incluse
3. Celelalte elemente din CIM raman neschimbate . "

Va rog sa comentati pe baza lui si daca dumneavoastra ati semna asa ceva .

Multumesc

Alte discuții în legătură

Noul cod al muncii lawritza lawritza ma puteti ajuta cu un model de oboective de performanta si criterii de evaluare va multumesc:D (vezi toată discuția)
Modificare cim / criterii de performanta Elena_Denisa Elena_Denisa Buna ziua, intr-o companie exista cca 400 de salariati foarte vechi (10+ ani) iar in CIM-urile lor, nu sunt prevazute criteriile de evaluare, conform ... (vezi toată discuția)
Actualizare cim din 2000 rrramor rrramor Buna ziua, In 2000, CIM avea o anumita structura, in 2014, are alta structura. Cei de la ITM mi-au sugerat sa actualizez contractele vechi dupa forma in ... (vezi toată discuția)