avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... creditor al unei societati aflata in insolventa-efecte
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

creditor al unei societati aflata in insolventa-efecte

am de luat niste bani,de la o firma,in urma unei hotarari judecatoresti.firma a fost responsabila civilmente iar acum este in insolventa.....ce mai pot face? multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters215404 , utilizator 22:11, 14 Iulie 2011
nu puteti cere executarea silita daca firma debitoare se afla in procedura insolventei. Va trebui sa depuneti la Tribunal o declaratie de creanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un creditor cere insolventa , altul poate face somatie de plata ?aceluias debitor. discover discover Buna ziua impotriva debitorului meu un alt creditor a deschis procedura ptr faliment . Mentionez ca primul termen de judecata este in 20 septembrie 2010. ... (vezi toată discuția)
Garanție nerestituita RespectamLegea RespectamLegea Buna tuturor, conform legii gestionarului știu că angajatorul este obligat să deschidă un cont in numele angajatului in care se virează reținerile ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la o firma in insolventa - art.1856 natura1 natura1 Buna ziua, compania noastra are de recuperat o suma de bani de la o companie care a inceput procesul de insolventa. Suma pe carte noi ar trebui sa o incasam ... (vezi toată discuția)