avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrerupere somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrerupere somaj

Am fost angajata la o firma care ulterior a fost desfiintata si de 6 luni beneficiez de ajutor de somaj. Din octombrie as dori sa ma insciu la o scoala postliceala particulara. In cazul acesta mai pot beneficia de indeminizatia de somaj?
Cel mai recent răspuns: lia_alexe , utilizator 22:36, 14 Iulie 2011
Ca eleva, de ce nu? Mai multe sanse de a-ti gasi un loc de munca dupa...
Dar trebuie sa te prezinti pentru viza cand esti programata si nu cred ca poti refuza cursurile de recalificare propuse.
Bafta. :)
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2011
lia_alexe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj blareanabel blareanabel daca beneficiez de somaj pot sa urmez in acelasi timp si o scoala postliceala particulara?;);) (vezi toată discuția)
Buna ziua! - indemnizație ccc Anamaria271991 Anamaria271991 As dori si eu o informatie .Sunt însărcinată in 6 săptămâni si momentan sunt angajata de 2 luni.In trecut am urmat cursuri de zi la o școală ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Ale_Maria Ale_Maria Din octombrie voi fi eleva la o școală postliceala, cursuri la zi. Intenționez ca in anul ce urmeaza sa fac un copil....pot beneficia da indemnizație de ... (vezi toată discuția)