avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

daca beneficiez de somaj pot sa urmez in acelasi timp si o scoala postliceala particulara?;);)
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 22:01, 16 Septembrie 2009
Desigur.
forma de invatamant la zi?
Da,cele 2 statute de beneficiar de alocatie de somaj si acea de cursant scoala postliiceala chiar si particulara ,sunt compatibile
numai formele de invatamant de stat nu sunt compatibile cu somajul ca nu prea inteleg???
concis si fara alte comentarii,beneficiati de ajutor de somaj chiar daca urmati scoala postliceala particulara.

Alte discuții în legătură

Somaj pentru absolvent de scoala postliceala neacreditata cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana Ce înseamnă formă de învătământ în legea somajului.Dacă este o scoală post liceală neacreditată pot beneficia de ajutor de somaj ca absolvent ? (vezi toată discuția)
Somer care se inscrie la facultate andreeaddeea andreeaddeea Buna, In prezent beneficiez de indemnizatie de somaj si as vrea sa ma inscriu la inca o facultate, pt cea pe care o am nu ma mai ajuta :yes: . As dori sa ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare angajat masterand, somaj Codrys Codrys Buna ziua, am si eu o nelamurire. Firma unde lucrez face disponibilizari si prin urmae sunt trecuta pe lista celor ce vor fi dati in somaj, doar ca eu urmez ... (vezi toată discuția)