avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

daca beneficiez de somaj pot sa urmez in acelasi timp si o scoala postliceala particulara?;);)
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 22:01, 16 Septembrie 2009
Stimate user, intrebarea este urmatoarea:
Beneficiati de indemnizatie de somaj in calitate de absolvent sau de somer provenit din munca?
de la munca dupa 13 ani vechime
Beneficiati de ajutor de somaj
In acest caz, statutul de somer nu este incompatibil cu statutul de student. Ca urmare, puteti beneficia in continuare de somaj pe perioada cat urmati cursurile unei institutii de invatamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj pentru absolvent de scoala postliceala neacreditata cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana Ce înseamnă formă de învătământ în legea somajului.Dacă este o scoală post liceală neacreditată pot beneficia de ajutor de somaj ca absolvent ? (vezi toată discuția)
Somer care se inscrie la facultate andreeaddeea andreeaddeea Buna, In prezent beneficiez de indemnizatie de somaj si as vrea sa ma inscriu la inca o facultate, pt cea pe care o am nu ma mai ajuta :yes: . As dori sa ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare angajat masterand, somaj Codrys Codrys Buna ziua, am si eu o nelamurire. Firma unde lucrez face disponibilizari si prin urmae sunt trecuta pe lista celor ce vor fi dati in somaj, doar ca eu urmez ... (vezi toată discuția)