avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Disponibilizare angajat masterand, somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Disponibilizare angajat masterand, somaj

Buna ziua,
am si eu o nelamurire. Firma unde lucrez face disponibilizari si prin urmae sunt trecuta pe lista celor ce vor fi dati in somaj, doar ca eu urmez cursurile de master la stat...mai beneficiez de ajutor de somaj in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:48, 19 August 2013
1. Daca sunteti concediata din calitatea de salariat puteti sa beneficiati de indemnizatie de somaj si daca urmati cursuriel unei forme de invatamant.

2. Numai somerilor proveniti din absolventi le inceteaza plata indemnizatiei de somaj in cazul in care sunt admisi la o forma de invatamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer care se inscrie la facultate andreeaddeea andreeaddeea Buna, In prezent beneficiez de indemnizatie de somaj si as vrea sa ma inscriu la inca o facultate, pt cea pe care o am nu ma mai ajuta :yes: . As dori sa ... (vezi toată discuția)
Interpretare lege turkn turkn Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a ma lamuri in urmatoarea problema,referitor la Legea 76/2002 actualizata . ART. 44 Incetarea platii ... (vezi toată discuția)
Somaj blareanabel blareanabel daca beneficiez de somaj pot sa urmez in acelasi timp si o scoala postliceala particulara?;);) (vezi toată discuția)