avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somer care se inscrie la facultate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somer care se inscrie la facultate

Buna,
In prezent beneficiez de indemnizatie de somaj si as vrea sa ma inscriu la inca o facultate, pt cea pe care o am nu ma mai ajuta :yes: . As dori sa stiu daca voi mai beneficia de somaj in calitate de studenta.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Luciana Guraliu-Macovei , Avocat 16:08, 20 Septembrie 2009
Buna seara, ca sa va pot ajuta, ar trebui sa imi spuneti daca beneficiati de indemnizatie de somaj in calitate de absolvent sau ca somer provenit din munca.
Buna,
Beneficiez de indemnizatia de somaj in calitate de somer provenit din munca.
In acest caz, puteti urma orice forma de invatamant doriti, indemnizatia de somaj o veti primi in continuare. Interdictia se aplica somerilor absolventi.
Dupa parerea mea nu cred ca puteti fi in acelasi timp si somer si student.Nu stiu daca situatia este aceiasi si in cadrul unitatilor particulare dar ma indoiesc sa fie altfel.
Stimata lia19., interdictia opereaza doar in cazul somerilor absolventi, nu a celor proveniti din munca.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj lalar lalar Buna seara O persoana care a fost concediata pentru motive care nu tin de persoana salariatului, urmeaza in prezent si cursurile unei facultati la zi, cu taxa ... (vezi toată discuția)
Conditii somaj gabriel13 gabriel13 este posibil ca sa nu beneficiez de somaj daca urmez cursuri la o facultate ID ? (vezi toată discuția)
Somaj blareanabel blareanabel daca beneficiez de somaj pot sa urmez in acelasi timp si o scoala postliceala particulara?;);) (vezi toată discuția)