avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... amenda cnadnr
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

amenda cnadnr

buna ziua.am o firma de transport,ieri am luat incarcare de la o firma din tara,respectivii au trecut in acte o greutate mai mica decat era real,au semnat si stampilat actele respective ca isi asuma intreaga raspundere pentru greutatea transportata.am fost oprit de cei de la cnadnr si cantariti,iar greutatea fiind mai mare decat in acte.amenda a primit-o firma mea.ce e de facut in situatia in care eu nu am nici o vina?multumesc
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 08:35, 15 Iulie 2011
formulati actiune in desdaunare impotriva clientului...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de expeditie, marfa a fost furata Rockada85 Rockada85 Buna ziua tuturor, vreau sa fiu cat mai scurt in a imi explica problema. Am o casa de expeditie SRL in Bulgaria, am dat o comanda de transport unei firme din ... (vezi toată discuția)
Regim deseuri din constructii - hg 1373/2008 sau hg 856/2002? Enescu Raluca Enescu Raluca Buna ziua! Sunt un operator de salubritate si in localitatea in care imi desfasor activitatea, preiau, inclusiv, deseuri din constructii de la diversi in ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru depasirea masei maxim admise pe axe Imparatul Imparatul Sunt cetatean Basarabean, si am luat o amenda de 35.000 ron pentru ca am depasit cu 1 tona si ceva greutatea pe axe. Masina are 5 axe. remorca are 3. Daca fac ... (vezi toată discuția)