avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 coduri caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

coduri caen

de ce coduri am nevoie pentru: comert cu amanuntul al bauturilor calde, activitati secundare: comercializarea de automate cafea, service automate, inchiriere autoate , cafenea, etc...
va rog daca ma poate ajuta cineva.
am cautat dar nu gasesc ceva concret.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:20, 16 Iulie 2011
Codurile CAEN 2011
[ link extern ] /
Vedeti aici toate codurile caen

4799 - Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor ( pentru automat de cafea)
5630 - Baruri si alte activitati de servire a bauturilor
Si pentru comercializarea de automate cafea, service automate, inchiriere automate stiti cumva la ce coduri se incadreaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Automatele de cafea Cantacuz Cantacuz VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU RASPUNSURILE ANTERIOARE MI-AU FOST DE FOLOS. VA MAI ROG CEVA: PENTRU UN SRL - AUTOMATE DE CAFEA OBIECT PRINCIPAL: 479/ ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen este atribuit unei cafenele? florentza florentza Eu am gasit urmatoarea clasificare Cod caen - 561 Restaurante 5610 Restaurante Cod caen - 562 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente ... (vezi toată discuția)
Cod caen preprare cafea p_orsyka p_orsyka Buna ziua, am un magazin cu codul caen 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, ... (vezi toată discuția)