avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Gratiere individuala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Gratiere individuala

buna nu stiu prea bine cum sa pun intrebarea dar sper ca intelegeti ce vreau sa spun .Vreau sa fac o cerere de gratiere individuala dar in afara de actele care scrie ca imi trebuiesc mai pot face si o scrisoare dar nu stiu ce sa scriu in ea si ce sa mai adaug la dosar poate cineva a facut asa ceva si imi poate explica si mie va multumesc.
Cel mai recent răspuns: joana-2003 , utilizator 12:22, 12 Decembrie 2018
O intrebare: concubina poate efectua cererea? Nu suntem casatoriti cu acte, dar avem doi copii minori impreuna. multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara alexandra.dinica alexandra.dinica ce trebuie sa fac pentru a obtine o gratiere sau ptr. comutarea pedepsei?dati mi va rog si definitia procedurii sau textul legii...nu ma pricep si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Cererte de gratiere claudiaionete claudiaionete ma poate ajuta vreun specialist de pe acest site sa imi spuna cum se poate cere gratierea ,in ce conditii ,pedeapsa cu executare fiind de 1 an si 6 luni . am ... (vezi toată discuția)
Gratiere in termenul de incercare grvgabriel grvgabriel Buna ziua, Nou pe forum , dar cu o problema mai veche.In urma unui accident de circulatie am fost condamnat la 1 an cu suspendare si un termen de incercare de ... (vezi toată discuția)