- o persoana are CIM la o unitate unde este la functia de baza si, in acelasi timp face parte din membrii consiliului de administratie(presedinte, secretar) la o asociatie fara scop patrimonial de unde primeste o indemnizatie lunara(premiu) pentru activitatea desfasurata.
Va rog sa-mi raspundeti daca pentru a doua functie -cea de membru in consiliul de administratie - trebuie inregistrat ceva la l T M (ma refer la contract individual de munca sau alte acte).
Daca la asociatia non-profit are incheiat un contract individual de munca, atunci acesta trebuie sau trebuia inregistrat la ITM de la data incheierii lui.
Cum a spus si "elis", daca are CIM acesta se inregistreaza la ITM.
Dar nu este oligatoriu sa aiba CIM. Un membru al CA este ales si apoi retribuit cu o indemnizatie stabilita de AGA sau CA. In acest caz nu se inregistreaza nimic la ITM.
Nu cred ca o sa aiba alte parei, atata timp cat Adunarea Generala a asociatiei a stabilit ca presedintele asociatiei sa primeasca o indemnizatie lunara pentru activitatea desfasurata in cadrul acesteia.
Totusi, daca doriti incheiati un c.i.m. cu timp partial .:)
Despre ong-uri
alinS77
Presedintele unei Asociatii non profit poate fi salariat/angajat al acesteie..??
Mulumesc
Multumesc d-le Costas.
Poate cineva sa-mi ofere cateva informatii ... (vezi toată discuția)