avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... am nevoie de un sfat dar mai ales de ajutor
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

am nevoie de un sfat dar mai ales de ajutor

Am avut de platit niste amenzi de circulatie mai vechi.Nu le-am platit la timp si primaria m-ia blocat contul din banca.Problema e alta:DE CRACIUN FATA MEA A PRIMIT CADOU DE LA O PRIETENA A NEVESTEI MELE O SUMA DE BANI . BANI PE CARE IA PUS PE CARDUL SOTIEI MELE. CAND SA DUS LA BANCA SA II SCOATA I SA SPUS CA ARE CONTUL BLOCAT DE PRIMARIE. A INTREBAT DE CE SI I SA SPUS CA ARE AMENZI DE PLATIT. CULMEA E CA NEVASTA MEA NU ARE PERMIS DE CONDUCERE SI NU A LUAT O AMENDA IN VIATA EI. ASTAZI AM PLATIT SUMA CARE ERA DE PLATIT SI SA DUS LA BANCA SA SCOATA BANII PT FATA MEA. I SA SPUS CA AU FOST EXTRASI DE CATRE PRIMARIE. E POSIBIL ASA CEVA??? AM NEVOIE DE UN SFAT SI DE UN AJUTOR VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: claudiu777 , utilizator 19:17, 18 Iulie 2011
Ar trebui sa faceti contestatie la executare , sa solicitati anularea formelor de executare si chiar intoarerea executarii..intrucat suma de bani a fost retrasa din contul unei persoane care nu era debitorul real. Luati legatura cu un avocat sa va redacteze actiunea.
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar blocat de primarie paula392 paula392 I decursul timpului am acumulat amenzi de circulatie in valoare de 800RON ( din care o amenda de 200 RON este platita insa se pare ca nu a fost inregistrata ) ... (vezi toată discuția)
Buna seara megamind1987 megamind1987 Am si eu o problema , mi-am facut un card la o banca visa electron si ieri am fost sa imi bag bani pe el am bagat suma de 700 de ron si banca mi-a oprit cont ... (vezi toată discuția)
Popriri ramase in fiinta pe cont dupa achitarea datoriei NegruVasilica NegruVasilica Buna ziua! Am Cont deschis la Banca Transilvania. In octombrie 2013 cind fiica mea mi-a trimis din Italia 50 de euro nu am putut sa-i ridic intrucit aveam ... (vezi toată discuția)